Șnițele ca la Covasna

Irina Ambrozie, Iași

Îți trebuie:

  • 400 g carne de vițel sau de porc fără os
  • 7 ouă
  • 150 g ciuperci
  • puțin cașcaval ras
  • puțină făină
  • sare
  • piper.

Pregătești așa:

Tai carnea ca pentru șnițele și o bați cu ciocanul. Le sărezi, le piperezi, le treci prin făină și le prăjești în ulei încins. Apoi iei pe rând câte un ou și-l bați făcând din fiecare ou o omletă subțire. Pe fiecare omletă pui un șnițel și le rulezi. Le pui pe un platou. Călești și ciupercile și le presari peste rulouri. Razi puțin cașcaval peste rulouri și ciuperci.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!