Șnițel de vită cu ceapă

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
1 kg carne de vită
150 g untură
1 lingură boia de ardei
100 ml vin
800 g ceapă
3 linguri făină
3 linguri bulion
sare și piper
Pregătești așa:
Cureți, speli și tai carnea în șase porții. Le bați bine, le dai cu sare și le treci prin făină, după care le prăjești în untura bine încinsă. Le scoți și le pui în altă cratiță.
Untura rămasă o strecori și în ea călești ceapa tăiată fideluță, după care stingi cu bulionul, boiaua și vinul. Torni sosul peste șnițele, adaugi sare și piper și lași la fiert un sfert de oră.
Le servești cu cartofi fierți sau orez.

Rețetă de Ionela Anghel, loc. Dobrotești, jud. Teleorman

Încearcă și rețeta de aici.

Add Comment