Șefrito

Rețetă de Monica Ioniță, Iași

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

5 porții
Pregătire: 15 minute
Fierbere: 60 minute
Îți trebuie:

  • 1/2 kg carne vacă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lămâie
  • 3/4 l apă caldă
  • 1 vârf cuțit de piper
  • 1 vârf cuțit șofran
  • sare

Pregătești așa:
Tai carnea în cuburi de mărime potrivită. Într-o cratiță cu ulei încins prăjești carnea. Adaugi apa caldă, piperul, șofranul și sarea. Lași cratița la foc mic, ca să scadă bine sosul. Înainte de servire, acrești cu zeamă de lămâie.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!