Salată cu paste spiralate


Rețetă de Adrian Călin, Cluj-Napoca

 

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

4 porții
Pregătire: 1 oră și 15 minute
Coacere: 20 minute
Îți trebuie:

  • 250 g paste spiralate
  • 1 cârnat afumat
  • 2 castraveciori murați
  • 1 roșie
  • 1 compot ananas
  • 1 conservă mazăre
  • 150 g iaurt
  • 1 ceapă roșie
  • 2 căței de usturoi
  • o linguriță muștar
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

Pregătești așa:
Într-o oală cu puțină sare, fierbi pastele. Tai cârnatul, castraveciorii și ceapa roșie rondele. Scurgi mazărea de suc și tai roșia în felii subțiri. Pentru sos, amesteci într-un bol iaurtul cu sucul de la compotul de ananas, zeama de lămâie și condimentezi cu sare și piper după gust. Dai bolul la rece circa 1 oră. Într-un bol de salată amesteci pastele cu restul ingredientelor, peste care torni sosul, omogenizând ușor.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!