Ruladă de curcan cu broccoli


Alina Iorgovan, Alba-Iulia

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

4 porții
Pregătire: 40 minute
Prăjire: 45 minute
Îți trebuie:

  • 2 piepturi curcan dezosate
  • 1 conservă de porumb
  • 50 g broccoli
  • 4 felii șuncă
  • 2 roșii
  • 1 ceapă
  • 3 linguri pastă tomate
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • scobitori pentru ruladă

Pregătești așa:
Cureți ceapa, o speli și o tai în patru. Lași porumbul la scurs. Con-dimentezi bucățile de curcan cu sare și piper și le ungi cu o lingură de pastă de roșii. Pui în mijlocul fiecărui piept un sfert de ceapă și boabe de porumb. Rulezi carnea și o înfășori într-o felie de șuncă. Le fixezi cu câte o scobitoare. Într-o tigaie încingi ulei și prăjești ruladele, adăugând din când în când câte 150 ml apă. Fierbi buchețelele de broccoli în apă cu sare. Separat, într-o tigaie, pui roșiile tăiate bucățele, pasta de tomate și restul de porumb. Lași pe foc până scade sosul. Servești rulada cu sos de porumb și buchețele de broccoli.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!