Ruladă de brânză și ciuperci

rulada

 

Ruladă de brânză și ciuperci

 

Ingrediente
6 ouă Toneli Free Range
100 g ciuperci felii în saramură
200 g brânză dulce oua
150 g făină
100 unt
100 ml lapte
1 ceapă sau 1 legătură ceapă verde
sare, piper
1 legătură pătrunjel verde
câte 1 lingură unt și cașcaval ras pentru decor
Preparare
1. Topești untul într-o crăticioară, adaugi făina și amesteci energic, apoi torni treptat laptele. În sosul alb omogenizat, încorporezi 4 gălbenușuri de ouă Toneli Free Range, frecate cu puțină sare, iar la sfârșit, albușurile bătute spumă.
2. Torni compoziția în strat uniform, într-o tavă de aproximativ 15×25 cm, tapetată cu hârtie de copt. O coci în cuptorul preîncălzit, la foc mijlociu, timp de 20-25 de minute.
3. Între timp, tai mărunt ciupercile și verdeața. Le amesteci cu ouăle Toneli Free Range rămase, bătute cu brânza dulce, sare și piper după gust.
4. Răstorni foaia coaptă pe un șervet umed, îndepărtezi hârtia de copt și rulezi blatul cu tot cu șervetul. După 5 minute, o derulezi, întinzi amestecul cu brânză cu ciuperci și verdeață și rulezi din nou. Pui rulada într-o tavă și o introduci din nou în cuptor, pentru 10 minute.
5. Scoți rulada pe un platou și o porționezi. E la fel de bună și caldă, și rece.

12 porții
1 h

Încearcă și rețeta de aici.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!