Pui în 3 culori

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
500 g piept de pui dezosat
4 fire de ceapă verde sau o legătură de praz
2 ardei galbeni
2 ardei verzi sau portocalii
2 ardei roșii sau gogoșari
sos de soia
orez
ulei
Pregătești așa:
Tai ceapa verde sau prazul rondele, iar ardeii fâșii. Dacă vrei să obții un gust mai picant, adaugi și un ardei iute, tăiat și el rondele. Tai puiul cubulețe și le stropești bine cu sosul de soia, apoi lași carnea la marinat, aproximativ 10 minute.
Încingi uleiul în tigaie, adaugi puiul în sos de soia și rumenești bine, până când devine maroniu și fraged. După ce acesta s-a rumenit, adaugi legumele tăiate peste carnea de pui și mai lași acoperit pe aragaz, la foc mic, încă 10 minute. La final, servești puiul cu garnitură de orez sau simplu.

Pregătire: 40 minute; Coacere: 30 minute
Rețetă de Milița Șolea, com. Svinița, jud. Mehedinți

Intră aici și vei găsi o rețetă simplă dar delicioasă.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!