Pui cu sos de nuci

Rețetă trimisă de Iuliana Alexandra Grecu, loc. Dorohoi, jud. Botoșani

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

4 porții
Pregătire: 30 minute

Îți trebuie:

  •  4 pulpe de pui dezosate
  • 3 linguri ulei măsline
  • sare
  • piper

Pentru sos îți trebuie: 

  • 3 linguri muștar
  • 3 linguri miere
  • 80 g nuci
  • 1 lingură unt
  • 50 g smântână

Pregătești așa: 

Condimentezi  pulpele de pui cu sare și piper, le frigi într-o tigaie timp de 5 minute, pe fiecare parte.

Pregătești sosul așa:

Muștarul îl amesteci cu mierea, nucile tăiate mărunt, untul și smântâna și le pui la fiert 5 minute, la foc moderat. Pulpele de pui le așezi în farfurie și pui deasupra sosul. Merge bine alături cu spanac.

Add Comment