Pui cu sos de brânză

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
1/2 pui
2 morcovi
1/2 țelină
100 g brânză de vaci
100 g cașcaval
2 ouă
1 buchet broccoli
4 ciuperci mari
sare
piper
puțin vin
ulei

Pregătești așa:
Fierbi legumele separat, apoi tai feliuțe morcovul și țelina.
Speli puiul, îl zvânți, apoi îl călești în puțin ulei, îl scoți și-l pui într-o tavă. Călești legumele în grăsimea de la pui. Pălăriile de ciuperci după ce le speli, le pui la cuptor cu puțină sare timp de 10-15 minute.
După aceea umpli ciupercile cu legume și le așezi pe lângă pui împreună cu broccoli. Pregătești crema: Freci brânza cu ouăle și cașcavalul ras și pui cu lingura peste ciuperci. Lași totul la cuptor pentru gratinare. În tavă adaugi și puțin vin.

2 porții Pregătire: 35 minute COACERE: 50 minute
Rețetă propusă de Adriana Pancu, București

Add Comment