Porc cu conopidă

Ionela Anghel, com. Dobrotești, jud. Teleorman

Îți trebuie:

  • 1 kg carne porc tocată
  • 1 conopidă
  • 200 g slănină afumată
  • 3-4 ouă răscoapte
  • 1 ceapă
  • 1 roșie
  • 1 ardei
  • 100 g smântână
  • 50 g cașcaval ras
  • sare
  • piper
  • boia.

Pregătești așa:

Topești carnea de porc tocată. Pui deasupra o roșie tăiată în patru și un ardei tăiat fâșii. Condimentezi după gust. Într-o craiță așezi straturi de conopidă fiartă, carne tocată și rondele de ouă, acoperi cu smântână amestecată cu cașcaval ras și dai la cuptor.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!