Piept de pui cu legume

Foto: Mihai Nicolae

Rețetă de Simona Liliana Pătraș, Iași

Preț: 25 lei-4-6 porții

Pregătire: 50 minute

Coacere: 15 minute

Îți trebuie: 1 piept de pui, 500 g broccoli, 5 ardei capia, 3 dovlecei, 3 roșii, 3 morcovi, 1 ceapă, condimente pentru pui, verdețuri italiene, curry, ulei de măsline, sare, piper

Pregătești așa: Într-o tigaie încingi uleiul de măsline, adaugi ceapa, curățată și tăiată mărunt și lași să se călească pentru câteva minute. Adaugi apoi pieptul de pui, spălat și tăiat cubulețe mici și lași totul pe foc aproximativ 8-10 minute. Morcovii și dovleceii, îi cureți și îi tai rondele, iar ardeii capia și roșiile le tai cubulețe și le adaugi în tigaie peste pieptul de pui.Presari condimentele de pui, o linguriță de curry, sarea și piperul. Adaugi o ceașcă de apă și lași la fiert, până scade apa. Broccoli îl pregătești în aparatul de gătit cu aburi și îl adaugi la sfârșit, când întreaga mâncare este gata și amesteci bine. Aranjezi frumos pe un platou și servești pieptul de pui, alături de o salată de sezon.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!