Paste picante cu legume

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
1 pachet de Spaghetti Barilla
1 lingură unt
50 g kaizer afumat
2 cârnați afumați
1 borcan de sos Barilla Arrabbiata
1 linguriță busuioc
1 vârf de cuțit piper
1 ceapă
1 vârf de cuțit zahăr
200 g amestec de morcovi și mazăre (congelate sau din conservă)
sare
pătrunjel proaspăt
Pregătești așa:
Fierbi pastele în apă cu sare. Stingi focul, le acoperi cu un capac, iar după 5 minute le pui în strecurătoare, le treci printr-un jet de apă rece și le lași să se scurgă. Tai kaizerul și cârnații în felioare. Cureți ceapa și o toci mărunt. Topești untul într-o tigaie și călești kaizerul, cârnații, ceapa și amestecul de legume.
Când sunt gata, adaugi busuiocul, sosul Barilla Arrabbiata, zahărul, pastele și piperul și le amesteci ușor, 1-2 minute, la foc mic. La final presari pătrunjel proaspăt tocat.

Iată aici rețeta de preparare a unor paste delicioase.

Add Comment