Mușchi de vită cu crenvurști

Nicoleta Sintion, loc. Corbșori, com. Corbi, jud. Argeș

Îți trebuie:

  • 600 g mușchi de vită
  • 200 g crenvurști
  • 100 g brânză topită
  • 100 g ardei roșu
  • 4 crenguțe de tarhon
  • 20 ml ulei
  • 20 g sare
  • 2 g piper
  • 4 g boia dulce.

Pregătești așa:
Mușchiul de vită îl speli și îl ștergi bine. Îl desfaci ca pentru o friptură mare, după care îl întinzi cu ciocanul de șnițele. Con-dimentezi șnițelul, pe deasupra îl presari cu frunzulițe de tarhon. Așezi deasupra felii de brânză topită, pe mijloc crenvurștii și ardeiul roșu tăiat julien. Șnițelul îl faci rulou, la mijloc fiind ingredientele de mai sus. Rulezi totul în folie de aluminiu stropită cu ulei, condimente și frunze de tarhon. Ruloul de carne învelit în folie îl pui într-o tavă cu puțină apă și-l coci la cuptor la 180 grade Celsius, circa 45 de minute.

Add Comment