Mușchi de porc împănat la grătar

Ramona Cosmina Fulga, loc. Pelișor, jud. Sibiu
Îți trebuie:

  • 1 kg carne
  • 150 g slănină afumată
  • 5 căței de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru.

Pregătești așa:
Tai carnea în 6 bucăți. Împănezi fiecare bucată cu slănină și usturoi, făcând cu cuțitul câte o gaură.
Ungi grătarul cu slănină sau cu untură și pui carnea când acesta e încins. În timp ce se frige carnea, o presari cu sare, piper și cimbru. Eu am un grătar din comerț și în fiecare duminică facem grătar cu carne de oaie, ca-pră, iepure, pe care îl pregătim ca pe cel de porc. Iese foarte bun și cu alt tip de carne decât cea de porc și merită să încercați.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!