Mâncare de morcovi

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
7 morcovi
2 cepe
1 piept de pui
3 linguri de bulion
busuioc
sare
piper
Pregătești așa:
Cureți ceapa și o tai mărunt, apoi o călești. Morcovii, tăiați cubulețe, îi fierbi separat. Când ceapa s-a călit, adaugi pieptul de pui tăiat felii.
Când puiul s-a rumenit, adaugi morcovul fiert.
Adaugi apă, lași să mai dea în câteva clocote și adaugi bulion, sare, piper și busuioc verde.
Poftă bună!

Pregătire: 40 minute; Coacere: 40 minute
Rețetă de Alexandra Cecilia Popescu, sat Poenari, com. Ghioroiu, jud. Vâlcea

Intră aici și vei găsi rețeta unui preparat deosebit.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!