Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania
Îți trebuie:
500 g ficăței
500 g cartofi
300 g mazăre congelată
2 cepe
1 morcov
1 fir de cimbru
1 cățel de usturoi
1 ardei
1 foaie de dafin
ulei
verdeață
sare
piper
Pregătești așa:
Călești în ulei ceapa și usturoiul, ardeiul și morcovul, tăiate mărunt, apoi pui ficățeii, mai călești puțin și pui cartofii tăiați în 4 sau în 6 și mazărea.
Potrivești gustul de sare și piper, pui foaia de dafin, cimbrul și lași să fiarbă.
Servești mâncarea fierbinte, iar dacă dorești, poți adăuga smântână și verdeață tocată.
Poftă bună!
3 porții
Pregătire: 20 minute
FIERBERE: 50 minute
Rețetă de Ana Pop, Baia Mare, jud. Maramureș
Dacă vrei o altă rețetă cu mazăre intră aici