Mâncare de 
cartofi cu mazăre 
și ficăței

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
500 g ficăței
500 g cartofi
300 g mazăre congelată
2 cepe
1 morcov
1 fir de cimbru
1 cățel de usturoi
1 ardei
1 foaie de dafin
ulei
verdeață
sare

piper
Pregătești așa:
Călești în ulei ceapa și usturoiul, ardeiul și morcovul, tăiate mărunt, apoi pui ficățeii, mai călești puțin și pui cartofii tăiați în 4 sau în 6 și mazărea.
Potrivești gustul de sare și piper, pui foaia de dafin, cimbrul și lași să fiarbă.
Servești mâncarea fierbinte, iar dacă dorești, poți adăuga smântână și verdeață tocată.
Poftă bună!

 

3 porții 
Pregătire: 20 minute 
FIERBERE: 50 minute
Rețetă de Ana Pop, Baia Mare, jud. Maramureș

Dacă vrei o altă rețetă cu mazăre intră aici

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!