Iahnie de fasole

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
2 cepe
1-2 linguri pastă de roșii
piper
1 foaie de dafin
1/2 kg fasole boabe fierte
1/2 kg ciolan (carnea păstrată de la ciolanul fiert în ciorbă)
tarhon
cimbru
Pregătești așa:
Pentru iahnie tai 2 cepe julien, le călești și adaugi pasta de roșii, piper, 1 foaie de dafin. În această compoziție adaugi boabe de fasole fierte și bucăți de ciolan păstrate de la ciolanul fiert în ciorba de fasole.
Mai fierbi totul circa 10-15 minute. Dai iahnia la cuptor și o lași să se gratineze timp de 15-20 de minute. Adaugi verdeața și servești iahnia cu murături.

Pregătire: 45 minute; Coacere: 20 minute
Rețetă propusă de Practic în bucătărie

Aici vei găsi un articol cu câtea informații despre fasole. Aici vei găsi o rețetă la care folosim fasolea.

Add Comment