Rețetă propusă de Practic în bucătărie
4 porții
Pregătire: 15 minute
Coacere: 45 minute
Îți trebuie:
- 6 bucăți carne de porc
- 40 g margarină
- 20 g făină
- 2 linguri bulion
- 250 g ceapă
- 4 fire pătrunjel
- sare
- piper
Pregătești așa:
Cureți ceapa și o tai felii subțiri, iar pătrunjelul îl toci mărunt.
În jumătate din cantitatea de unt, rumenești carnea, câte 5 minute pe fiecare parte. Separat, în untul rămas, prăjești ceapa, apoi pui fâină, amesteci bine, torni o jumătate de pahar de apă și lași să se îngroașe amestecul, apoi adaugi bulionul, sarea și piperul. Peste friptură, aranjate pe un platou, torni sosul și presari pătrunjel tocat.
Ce sanatos …PRAJESTI CEAPA ?( exceptie ca sa spun asa la care se face prajeala de ceapa este fasolea batuta ) FAINA PANA SE INGROASE ?(rantasul vi se pare sanatos da ? ) Terminati mai cu prostiile si publicati si voi macar retete mai sanatoase . Dupa ce ca in comert se afla majoritatea produselor cancerigene si daunatoare ( in termeni pe intelesul tuturor ) , voi publicati tot retete care dauneaza organismului . Sunteti bravi .