Friptură de porc cu garnitură

Daniela-Claudia Gheorghe, sat Bălăceanca, com. Cernica, jud. Ilfov

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

5 porții
Pregătire: 30 minute
Coacere: 60 minute

Îți trebuie:

  • 1 bucată de mușchi
  • 250 g slănină afumată
  • 1 morcov mare
  • 1 cățel de usturoi
  • 3-4 ardei
  • 1 cutie cremă
  • de brânză cu mărar
  • 250 g ulei

Pregătești așa:

Mușchiul de porc îl crestezi și îl împănezi cu bucățele de slănină, morcovi și usturoi.
Se bagă la cuptor într-o tavă cu un pahar de ulei, să se rumenească.
Între timp pregătești garnitura: ardeii copți, îi cureți de coajă și îi tai fâșii mai late, pe care le umpli cu crema de brânză cu mărar și formezi rulouri.
Le servești drept garnitură la mușchiul împănat.

Add Comment