Frigărui din piept de pui

Foto: Mihai Nicoale – Burda Romania

Îți trebuie:
1 piept de pui pentru grătar
1-2 bucăți ceapă roșie
2 ardei grași
3-4 ciuperci
2 dovlecei
1 vănătă
1 mână de roșii cherry
bețe pentru frigărui
Pregătești așa:
Iei pieptul de pui, îl speli și îl tai cubulețe. Cureți ceapa roșie și o tai rondele, ardeii grași îi speli și îi tai în așa fel încât să poată fi puși pe frigăruie. Speli ciupercile și, dacă sunt prea mari, le tai în două. Dovleceii îi cureți și îi tai rondele sau bucăți, la fel procedezi și cu vânăta. Roșiile cherry le speli și le lași întregi
Iei bețele pentru frigărui și înșiri toate legumele și cubulețe de piept pui, alternând ingredientele. Le pui pe grătar și le lași până se pătrund, fără să se ardă însă.

Pregătire: 25 minute; Coacere: 20-30 minute
Rețetă de Mariana Simion, București

Iată aici rețeta unor frigărui gustoase.

Add Comment