Frigărui combinate

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
3 bucăți piept de pui file
1 kg ficat de pui
500 g ciuperci
300 g bacon
5-6 cepe roșii
condimente (sare, piper, verdețuri)
50-100 ml ulei
1 ceașcă de vin alb sau bere
bețe pentru frigărui
Pregătești așa:
Pieptul de pui îl tai cuburi și îl pui la marinat cu condimente și vin sau bere. Feliezi baconul, cureți ciupercile, le speli și la fel procedezi și cu ceapa.
Pe bețele de frigărui, alternezi cuburi din piept de pui, ceapă roșie și ciuperci. Ficatul și baconul le alternezi pe bețe de frigărui, alături de legume. Sărezi ficatul doar după frigere, să nu se întărească.

Rețetă de la familia Tanur, Năvodari, jud. Constanța

Intră și aici, vei descoperi rețeta unor frigărui deosebite.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!