Franjuri de pui cu fasole verde

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
500 g piept de pui
2 căței de usturoi
frunze de busuioc
2 linguri zeamæ de læmâie
3 linguri ulei
600 g fasole verde
1 ceapă roșie
50 g unt
sare
piper
Pregătești așa:
Speli pieptul de pui și îl tai fâșii subțiri. Cureți usturoiul și îl pisezi, apoi îl amesteci cu busuiocul, zeama de lămâie și uleiul. Peste sos pui fâșiile din pui și le amesteci. Dai vasul la frigider ca să pătrundă sosul bine în carne.
Cureți fasolea verde, o tai și o înăbuși cu apă. Separat călești ceapa tocată în unt și adaugi pieptul de pui marinat. Lași să se prăjească fasolea, sărezi și piperezi după gust.

Pregătire: 25 minute; Coacere: 45 minute
Rețetă de Ioana Bontaș, Alba Iulia, jud. Alba

Iată aici o altă rețetă cu fasole verde.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!