Farfalle cu ficăței 


Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
300 g ficăței de pasăre
100 ml apă
3 lingurițe ulei
200 g Farfalle Barilla
4 roșii mici
1/2 borcan de sos Barilla Napoletana
2 lingurițe de unt
sare
Pregătești așa:
Într-o crăticioară pui ficățeii să se înăbușe împreună cu apa și uleiul. Separat fierbi pastele în apă cu sare, cu 2 minute mai puțin decât scrie pe pachet. Se scurg pastele și se amestecă apoi cu unt (sau smântână).
Amesteci ușor pastele cu sosul Barilla Napoletana și cu ficățeii. Așezi deasupra roșii tăiate rondele și introduci vasul în cuptor pentru 10 minute. Dacă vrei să obții o budincă de paste cu ficăței, pune deasupra cașcaval ras și stropește preparatul cu 100 ml vin alb, cu 5 minute înainte să îl scoți din cuptor.

Pentru o rețetă deosebită de budincă intră aici.

Add Comment