Cotlet în sos de cafea

Nagy Irma, loc. Bălan, jud. Harghita

Îți trebuie:

  • 4 cepe
  • 4 felii cotlet cu os
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 600 ml zea-mă de oase
  • 1 1/2 lingură de coniac
  • 1 lingură zahăr
  • 2 lingurițe cafea solubilă
  • 3 linguri smântână
  • 1 lingură făină
  • 1 lingură unt.

Pregătești așa:

Condimentezi carnea, apoi o prăjești pe ambele părți în unt. Tai felii ceapa, apoi o călești în grăsimea rămasă de la carne. Adaugi zeama de carne, coniacul, zahărul și cafeaua și lași să fiarbă 10 minute. Omogenizezi făina cu smântână, adaugi în zeama de cafea și lași să fiarbă. Adaugi feliile de carne. Servești carnea cu garnitură de cartofi.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

One Response

  1. Crenguta martie 24, 2017

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!