Chifteluțe

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
10 cartofi mari
250 g smântână
2 ouă
sare, piper
boia
ulei după gust
10 ciuperci
4 bucăți de șuncă de porc
2 cepe mari albe
1/2 kg spanac
1 kg carne de porc tocată
Pregătești așa:
Cureți cartofii și îi dai prin răzătoarea cu găuri mici. Tai mărunt ceapa și ciupercile și pui, după gust, sare, piper, boia, ulei. Adaugi ouăle și spanacul fiert și tocat. Tai mărunt șunca de porc și adaugi și carnea tocată. Amesteci bine totul. Pui uleiul la încins. Formezi cu lingura chiftele, le prăjești pe o parte și pe alta și le scoți pe un platou cu hârtie absorbantă. Servești chiftelele calde sau reci, cu smântână.

Pregătire: 30 minute; Prăjire: 40 minute
Rețetă trimisă de Laszlo Ana Olga, loc. Hădăreni, jud. Mureș

Intră aici și vei găsi o rețetă de chifteluțe.

Add Comment