Chifteluțe din piept de pui și spanac

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
400 g piept de pui
300 g spanac verde
50 g untură
4 felii de pâine
200 ml lapte
2 ouă
2 linguri pesmet
100 g cașcaval ras
1 lingură făină
sare
piper
Pregătești așa:
Cureți spanacul și pieptul de pui și îl dai prin mașina de tocat. Înăbuși tocătura în două linguri de untură topită, apoi presari făină deasupra și amesteci bine. Înmoi pâinea în lapte, o storci bine și o amesteci în tocătură. Potrivești gustul de sare și piper, adaugi ouăle și omogenizezi. Din această compoziție formezi chifteluțe, le pui în apa care clocotește, pui puțină sare și le fierbi câteva minute.
Prăjești pesmetul în untura rămasă și treci chifteluțele prin pesmet.
Servești chifteluțele calde, presărate cu cașcaval ras.

Pregătire: 50 minute; Coacere: 10 minute
Rețetă de Angela Beldean, Tg. Mureș, jud. Mureș

Dacă dorești o altă rețetă de chifteluțe, intră aici

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!