Chiftele din piept de pui

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
500 g piept de pui
4 cepe
4 legături praz
4 linguri făină
1 ceașcă ulei
3 ouă
2 lingurițe delikat gust de găină
Pregătești așa:
Pui într-o tigaie ulei la încins, adaugi ceapa și prazul tocate mărunt. Le lași până devin translucide. Dai pieptul prin mașina de tocat (prin sita mare) și amesteci carnea tocată cu ceapa, prazul, 3 ouă și 4 linguri de făină, să se lege. Adaugi 2 lingurițe de Delikat Gust de Găină. Amesteci totul până devine o pastă. Faci biluțe mai mari și le pui la prăjit într-o tigaie cu ulei încins. După ce s-au prăjit chifteluțele, le scoți pe o hârtie absorbantă și le lași să se scurgă. Aceste chifteluțe din piept de pui sunt foarte gustoase servite cu sos picant de roșii.

Pregătire: 25 minute; Coacere: 20 minute
Rețetă trimisă de Valerica Ștefan, sat Cerneti, com. Șimian Piatra Albă, jud. Mehedinți

 

Dacă dorești o rețetă cu piept de pui intră aici.

Add Comment