Cartofi cu carne

Rețetă trimisă de Elisabeta Dărăban, Timișioara

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

6 porții
Pregătire: 20 minute
Coacere: 25 minute

Îți trebuie:

  • 1/2 kg cartofi
  • 1/2 kg carne tocată
  • 2 cepe
  • 2 castraveți mari
  • 2 ouă
  • lapte
  • ulei
  • chimen

Pregătești așa: 

Fierbi cartofii în coajă, îi cureți și îi tai felii. În ulei puțină ceapă, adaugi carnea tocată, chimen, sare și o lași până începe să fiarbă (acoperită cu un capac). Pe o tavă pentru cuptor, unsă cu ulei, pui un rând de cartofi, alt rând cu carne, următorul cu castraveți tăiați felii. Deasupra pui cartofi și torni peste ei ouă amestecate cu lapte, după care dai tava la cuptor. Poftă bună și sănătate!

Add Comment