Cartofi cu cârnați la cuptor

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
500 g cârnați proaspeți de porc
8 cartofi
3 linguri ulei de măsline
sare, piper
oregano uscat
busuioc uscat
Pregătești așa:
Cureți cartofii, îi speli și îi tai în patru, iar cârnații îl tai bucăți. Într-o tavă pui hârtie de copt, apoi așezi cartofii, bucățile de cârnat, sare, piper, oregano uscat, busuioc uscat și uleiul de măsline. Apoi acoperi tava cu folie de aluminiu și dai tava la cuptor, până când cartofii sunt moi. Când sunt gata, iei folia de aluminiu de pe tavă și mai lași cartofii să se rumenească. Când sunt puțin aurii, scoți cartofii din cuptor și îi lași la răcit.

Pregătire: 35 minute; Coacere: 60 minute
Rețetă de Laura Cristina Chelciov, Genova, Italia

Add Comment