Rețetă de Ilca Lazăr, Brașov
4 porții
Pregătire: 15 minute
Coacere: 45 minute
Îți trebuie:
- 60 g brânză topită
- 150 g cartofi fierți
- 2 cârnați afumați
- 1 ceapă
- 3 ouă
- 3 roșii
- 3 linguri ulei de măsline
- 3 linguri smântână
- boia dulce
- nucșoară
- sare
- piper
- cimbru
- busuioc
Pregătești așa:
Speli cartofii și îi fierbi în coajă în apă cu sare. Tai roșiile și ceapa rondele. Într-un vas de yena uns cu ulei, pui cartofii curățați de coajă și tăiați rondele, ceapa, roșiile și cârnații tăiați la fel. Faci o pastă din brânza topită, ouă, smântână și condimente, pe care o torni deasupra cârnaților. Dai la cuptor pentru 15 minute. Poftă bună!