Foto: Practic în bucătărie; Mihai Nicolae
Rețetă de Ilca Lazăr, Brașov
4 porții
Pregătire: 15 minute
Coacere: 45 minute
Îți trebuie:
60 g brânză topită
150 g cartofi fierți
2 cârnați afumați
1 ceapă
3 ouă
3 roșii
3 linguri ulei de măsline
3 linguri smântână
boia dulce
nucșoară
sare
piper
cimbru
busuioc
Pregătești așa:
Speli cartofii și îi fierbi în coajă în apă cu sare. Tai roșiile și ceapa rondele. Într-un vas de yena uns cu ulei, pui cartofii curățați de coajă și tăiați rondele, ceapa, roșiile și cârnații tăiați la fel. Faci o pastă din brânza topită, ouă, smântână și condimente, pe care o torni deasupra cârnaților. Dai la cuptor pentru 15 minute. Poftă bună!