Cârnați în pâine

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
1 pâine rotundă sau ovală
4 cârnați groși
200 g smântână
3-4 ouă
150 g telemea rasă
verdeață tocată
2 linguri ulei
Pregătești așa:
Tai pâinea în partea superioară, o scobești de miez, apoi o așezi într-o tavă unsă. În scobitura de pâine pui cârnații. Separat, într-un castron, bați ouăle cu smântâna, telemeaua rasă și verdeața.
Torni amestecul în pâine, peste cârnați. Stropești cu puțin ulei, apoi introduci tava în cuptor, timp de o jumătate de oră. După ce s-a răcit pâinea astfel umplută, o tai felii și o servești cu o salată de sezon.

Pregătire: 35 minute; Coacere: 30 minute
Rețetă de Cornelia Munteanu, Tulcea

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!