Budincă de legume cu carne

Rețetă trimisă de Mirela Bira, Oradea

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

2 porții
Pregătire: 20 minute
Fierbere: 50 minute
Coacere: 25 minute

Îți trebuie:

  •  300 g carne vită
  •  3-4 morcovi
  •  1/2 țelină potrivită
  •  250 g cartofi
  •  2 cepe
  • 1 dovlecel
  •  3-4 roșii
  •  2-3 ardei grași
  •  3 ouă
  •  1 lingură smântână
  •  100 g cașcaval ras sau brânză

Pregătești așa: 

Pui la fiert carnea de vită, spumezi, ada-ugi morcovii și țelina și apoi cartofii. După fierbere, le tai mărunt. Separat călești ceapa împreună cu dovlecelul cubulețe, roșiile și ardeii grași tăiați mărunt. Amesteci toate ingredientele și le torni într-un vas, uns cu ulei și tapetat cu pesmet. Dai la cuptor. Când e aproape gata, scoți din cuptor și pui deasupra un amestec făcut din ouă, 1 lingură smântână și puțin cașcaval ras. Poftă bună!

 



Add Comment