Aripioare de pasăre în vin

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
1/2 kg aripioare
200-300 g ciuperci
1 ceapă
100 g bacon
150 ml ulei
250 ml vin alb
1 lingură margarină
1 legătură pătrunjel
Pregătești așa:
Cureți și tai ceapa și o pui la prăjit. Adaugi baconul tăiat mărunt și ciupercile tăiate. Le lași 10 minute să se călească împreună.
În altă tigaie, pui 1 lingură de margarină să se topească, adaugi aripioarele curățate și spălate, tăiate în două.
După ce s-au rumenit bine pe toate părțile, le pui peste ceapă, torni și vinul și lași să fiarbă totul la foc mic 15 minute. La final presari verdeață.

Pregătire: 25 minute; Coacere: 25 minute
Rețetă de Florica Faur, Jimbolia, jud. Timiș

Intră aici, vei găsi o rețetă la care folosești aripioare de pui.

Add Comment