Rețetă trimisă de Cristina Matei, București
4 porții
Pregătire: 20 minute
Coacere: 60 minute
Îți trebuie:
- 400 g antricot de vită
- 2-3 morcovi
- 1 ceapă
- foi de dafin
- 2-3 cartofi
- verdeață
- 250 ml bere
- coajă de lămâie
- 25 g grăsime
- cimbru
- oregano
- sare
- piper
Pregătești așa:
Tai rondele morcovii și ceapa julien.
Cartofii tăiați cubulețe îi pui la fiert separat.
Călești antricotul de vită în puțină grăsime cu oregano și cimbru.
Într-un vas de yena, pui coaja de lămâie, antricotul călit, foile de dafin mărunțite, morcovii, ceapa și adaugi berea.
Dai la cuptor 60 de minute. Servești antricotul alături de legume și cartofii nature.
Poftă bună.