Macrou pe pat de legume

Macrou pe pat de legume, un preparat pe care îl putem face în orice anotimp, pentru masa de prânz sau pentru cină. Nu este complicat de făcut, nu necesită mult timp pentru pregătire, așa că vă dorim succes în prepararea acestei rețete!

macrou

Foto: Macrou pe pat de legume – iStock

Îți trebuie:
4 bucăți macrou curățat și decapitat
4 cepe
3 ardei grași
4 roșii
sare și piper măcinat
5 căței usturoi 4 linguri ulei
Pregătești așa:
Se taie ceapa rondele, la fel ardeii și roșiile. Se tapetează o tavă cu hârtie de copt și se repartizează înăuntru ceapa, ardeii, usturoiul zdrobit, roșiile  și se condimentează cu sare și piper.
Pe acest pat de legume se pune peștele, presărat cu sare și piper, se toarnă uleiul pe ei și se mai adaugă 100 ml apă (sau vin alb).
Se acoperă tava cu folie de aluminiu și se dă la cuptor cca 45 minute. Apoi se îndepărtează folia de aluminiu și se mai lasă peștele la cuptor până preparatul este gata.

Sfat: Poți folosi și alt tip de pește, gustul o să fie la fel de plăcut.

Rețetă de Elisabeta Gligor, com. Cenad, jud. Timiș

Intră aici și descoperă o altă rețetă cu pește.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!