GUSTÂND PEISAJE ȘI BUCĂTĂRIE CONTEMPORANĂ

Peisajele se află la baza produselor locale pe care le putem folosi în alimentația noastră. Diversitatea peisajelor din jurul Câmpulungului asigură o bogăție de multe ori necunoscută pentru produsele de calitate: câmpii calde și fertile, coline cultivate, munți pastorali și sălbatici. Ce poate fi mai prietenos decât o masă bună ce deschide spiritul? Nu e cumva bucătăria locul ideal de reinterpretare senzorială a peisajelor? De ce n-ar fi acesta un moment ideal pentru a te reîncărca? Legume, ciuperci, carne, brânzeturi, plante aromatice…„spune-mi ce mănânci ca să-ți spun cine ești!”

Peisajele au gust, sunt comestibile și trebuie să le redescoperim pentru a le „găti” mai bine.
Ateleierul se va organiza în 4 etape:

1-descoperirea produselor locale, a locurilor de producție, a producătorilor: achiziționarea produselor
2-degustarea produselor locale și clasificarea acestora, analize științifice și de gust!
3-atelierele de bucătărie: întâlnirea dintre bucătăria tradițională și cea contemporană
4-ediția unui ghid de rețete de la Vila Golescu

Cine se va ocupa de acest atelier?

Atelierul va fi susținut de 2 peisagiști și 2 bucătari.

Unde se defășoară atelierul și cum ne vom caza?

Atelierul va avea loc la Vila Golescu, Câmpulung Muscel, județul Argeș, la aproximativ 150km de București. Camparea în parcul vilei este gratuită, iar cazare independentă poate fi găsită în vecinătatea vilei.

Preț : 900 lei, din care 50% avans la momentul rezervării
Numărul de locuri disponibile: 15-20 locuri

Rezervări : [email protected]g

Add Comment