Vulcan ciocolată cu sos de fructe de pădure

Foto: Vulcan ciocolată cu sos de fructe de pădure – Arhivă Burda România

Îți trebuie:
4 ouă
4 linguri zahăr
4 linguri făină
250 g ciocolată
200 g unt
1/2 linguriță esență rom
200 g fructe de pădure congelate
Pregătești așa:
Se tapetează formele cu unt și cu cacao. Se bat apoi ouăle cu zahărul și se amestecă cu făina.
Într-o crăticioară se topesc ciocolata și untul. Apoi se amestecă ușor compoziția formată din ouă, zahăr și făină cu ciocolata topită și se toarnă în forme. Se bagă apoi la cuptor pentru 11 minute.
Pentru sosul de fructe, se dezgheață fructele, se pun într-o crăticioară împreună cu 1-2 lingurițe de zahăr (după gust) și se amestecă continuu la foc mic, până sosul devine ca o dulceață.

Rețetă de Cătălin Oprea, Brăila

Încearcă și rețeta de aici.

Add Comment