Angelica Nistor, Baia Mare
Îți trebuie:
- 1 amandină
- 100 ml frișcă
- 4 biscuiți umpluți cu cremă
- 1 vafă pentru înghețată cumpărată din comerț
- biluțe-ornament argintii
- bombonele colorate mai mari
- jeleuri de fructe
- sticksuri cu ciocolată.
- Facultativ batoane de scorțișoară.
Pregătești așa:
Iei amandina, o îmbraci în frișcă, la colțuri pui sticksuri cu ciocolată, în față bomboanele colorate, pe lateral pui jeleurile și deasupra amandinei pui vafa decorată cu biluțe argintii. Dintr-un biscuite faci un ceas și formezi orele din biluțe argintii, iar acele ceasornicului din frunzulițe. Iei biscuiții umpluți cu cremă, pui frișcă și deasupra pui câte o figurină. Acești biscuiți îi pui în jurul turnulețului. Mai poți face din o potecă în fața turnului și chiar un brăduț din batoane de scorțișoară.
Poftă bună!