Tiramisu alb

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
1 pachet pișcoturi
700 ml lapte
500 ml frișcă lichidă
2 plicuri praf de budincă cu gust de vanilie
100 g stafide
puțină cafea
esență de rom
Pregătești așa:
Așezi într-o tavă un rând de pișcoturi înmuiate în puțină cafea amestecată cu esența de rom, după care întinzi budinca (pe care o prepari conform instrucțiunilor de pe pachet) și presari câteva stafide.
Apoi mai pui un rând de pișcoturi și, la urmă, pui frișca bătută tare. Ornezi cu stafide și dai la rece câteva ore.
Este un desert delicios, ușor, pe placul oricărui pofticios.

Pregătire: 40 minute; Răcire: 6-8 ore
Rețetă de Emese Varga, Sighișoara, jud. Mureș

Citeste aici un articol interesant despre tiramisu. Aici vei găsi o altă rețetă de tiramisu.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!