Tartă cu trei straturi

Foto: Mihai Nicolae

Tartă cu trei straturi

Rețetă de Aurelia Bărbulescu, Ploiești, jud. Prahova

Preț: 35 lei-10-12 porții

Pregătire: 40 minute

Coacere: 45 minute

Îți trebuie: 400 g aluat foitaj, 200 g vișine, 200 g ciocolată neagră, 250 g ciocolată albă, 250 g brânză mascarpone, 3 ouă, 2 linguri făină, 1 plic zahăr vanilat

Pregătești așa: Amesteci într-un castron brânza mascarpone cu ouăle, făina, zahărul vanilat și omogenizezi bine. Împarți compoziția în 3 cas­tronașe, apoi adaugi într-unul ciocolată albă topită, în altul ciocolata neagră topită și în cel de-al treilea sucul vișinelor stoarse. Pui foitajul într-o tavă rotundă și deasupra torni cele 3 compoziții. Dai tava la cuptor și coci 45 de minute.

Add Comment