Tartă cu pere și kiwi

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
200 g făină
3 kiwi
450 g pere
coaja rasă de la 1 lămâie
3 linguri fructoză
400 g margarină Delma pentru copt și gătit
50 ml suc de lămâie
Pregătești așa:
Amesteci făina cu margarina Delma pentru copt și gătit, apoi adaugi sucul de lămâie și îndulcitorul.
Acoperi și lași timp de 30 de minute la frigider. Tai perele și le fierbi în puțină apă, apoi le mixezi până obții un piure. Adaugi în acest 
piure coaja rasă de lămâie. Ungi o formă de tartă cu foarte puțină margarină Delma pentru copt și gătit, pui aluatul și apoi piureul de pere. Cureți kiwi de coajă, îl tai lamele și le așezi deasupra tartei.
Dai tarta la cuptor pentru 40-45 de minute.

Pregătire: 60 minute; Coacere: 40-45 minute
Rețetă propusă de Practic în bucătărie

Intră aici și vei găsi rețeta unei tarte aperitiv.

Add Comment