Ștrudel lichid

Foto: Mihai Nicolae

Ștrudel lichid

Rețetă de Monica Horoiu, Iași

Preț: 9 lei-2 porții

Pregătire: 20 minute

Coacere: 5 minute

Îți trebuie: 1 măr galben, 1 pară, 2 linguri ulei de struguri, 1/2 linguriță scorțișoară, 50 g stafide, 1 înghețată de frișcă
(la pahar), 50 ml lapte de soia, 1 linguriță miere (de salcâm)

Pregătești așa: Cureți fructele de coajă și cotoare, apoi le tai cubulețe și le pui la călit în ulei încins. Când se înmoaie, adaugi scorțișoara, oprești focul și le lași la răcit. E obligatoriu să fie rece compoziția, deoarece atunci când o vei pune în blender, să nu afecteze vasul. După ce s-a răcit, adaugi fructele în blender, împreună cu celelalte ingrediente: stafidele, înghețata, laptele și mierea. Mixezi bine și… gata ștrudelul!

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!