Șmoring

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
3 ouă
30 g zahăr pudră
250 g lapte
130 g făină
un vârf cuțit praf de copt
50 g stafide
2 linguri rom
30 g margarină
sare
Pregătești așa:
Pui stafidele în rom. Separi ouăle, gălbenușurile le bați cu zahărul și sarea, adaugi treptat laptele, fșina, praful de copt și stafidele. Încorporezi și albușurile bătute spumă în prealabil. Topești margarina și o pui peste compoziția de mai sus.
Într-o tigaie cu ulei bine încins, prăjești câte un șmoring. O poți servi presărată cu zahăr vanilat, sau alături de fructe din compot.

Pregătire: 30 minute; Coacere: 20 minute
Rețetă de Andy Drienyovszki, loc. Nădlac, jud. Arad

Intră aici și gasești o rețetă specială de gogoși.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!