Regina ciocolata

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rețetă de Diana Săracu, Timișoara

10 porții
Pregătire: 15 minute
Coacere: 30 minute

Pentru blat îți trebuie:

6 albușuri bătute
250 g zahăr
250 g nuci tăiate
2 linguri rase cacao
Pentru cremă îți trebuie:

6 gălbenușuri
250 g zahăr
2 linguri cacao
100 g unt
Pregătești așa:

Amesteci ingredientele pentru blat și coci la foc mic. Pentru cremă, bați foarte bine untul cu mixerul, apoi adaugi celelalte ingrediente pe care le-ai fiert ca pe o glazură groasă. Când blatul s-a răcit, îl ornezi cu cremă de cacao. Poftă bună!

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!