Praline Tiramisu

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
140 ml cafea călduță
250 g mascarpone
24 pișcoturi
2 linguri cremă de lichior de cappuccino
1 lingură zahăr
1 linguriță esență de vanilie
1 linguriță zahăr pudră cu păstăi de vanilie
cacao
Pregătești așa:
Rupi pișcoturile în două, după care le macini în robot. Într-un bol pui pișcoturile măcinate, cafeaua, apoi amesteci și lași compoziția în repaus 10 minute.
Mixezi mascarpone împreună cu zahărul, esența și zahărul cu păstăi de vanilie, până obții o cremă. Peste pișcoturi pui crema de mascarpone și amesteci ușor cu o paletă de silicon.
Îți uzi mâinile, rupi bucățele din compoziție și formezi biluțe. Le tăvălești prin cacao, apoi le dai la rece.

Pregătire: 45 minute; Răcire: 1-2 ore
Rețetă de Roxana Ciobanu, Fălticeni, jud. Suceava

Aici vei găsi un desert delicios.

Add Comment