Prăjitură cu fructe de sezon (caise)

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
300 g făină
250 g zahăr pudră
120 g unt
150 g smântână
coaja și zeama unei jumătăți de lămâie
2 ouă
1/2 linguriță bicarbonat
fructe de sezon (caise)
Pregătești așa:
Freci zahărul cu untul, adaugi ouăle puțin bătute, continui frecarea, adaugi smântâna, coaja și zeama de lămâie și bicarbonatul.
Freci totul bine, adaugi și făina, apoi torni compoziția într-o tavă unsă cu unt. Peste ea, așezi fructe diferite, tăiate mărunt. Noi am ales caise, dar poți folosi orice fruct de sezon. Coci plăcinta la foc potrivit.

Pregătire: 35 minute; Coacere: 45 minute
Rețetă de Crenguța Simion, București

Intră aici și vei găsi o altă rețetă cu caise.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!