Prăjitură cu fructe (caise)

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
1 kg fructe (caise sau ce preferi)
10 linguri făină
10 linguri zahăr
8 linguri ulei
2 prafuri de copt
esențe după gust
1 cană nucă sau alune
Pregătești așa:
Separi albușurile de gălbenușuri, freci gălbenușurile cu ulei și puțin zahăr. Bați albușurile spumă cu restul de zahăr și apoi încorporezi gălbenușurile în spuma de albușuri, adaugi și făina amestecată cu praful de copt și apoi adaugi nucile sau alunele măcinate sau zdrobite.
Torni compoziția într-o tavă tapetată cu hârtia de copt, iar peste compoziție așezi uniform fructele.

Pregătire: 40 minute; Coacere: 40 minute
Rețetă de Ana-Maria Pârvuleț, București

Iată aici rețeta unei prăjituri cu prune.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!