Prăjitură cu dulceață de căpșuni

Alice Sandra Antal, Braniștea, jud. Bistrița-Năsăud
Îți trebuie:

  • 250 g zahăr
  • 200 ml ulei
  • 400 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • 150 ml apă minerală
  • 1 borcan dulceață de căpșuni
  • sare.

Pregătești așa:
Într-un castron amesteci apa minerală cu zahărul până la dizolvarea acestuia. Adaugi apoi făina cernută, un praf de sare, uleiul, praful de copt și frămânți aluatul. Îl împarți în 3 părți din care întinzi 3 foi pe care le coci pe dosul unei tăvi mijlocii. Dai la cuptor fiecare foaie pentru 10 minute fiecare. Le lași să se răcească, apoi le umpli cu dulceața de căpșuni sau orice alt fel de dulceață.
Dai prăjitura la rece până a doua zi, când o tai în forma dorită.



One Response

  1. roxana decembrie 8, 2013

Add Comment