Prăjitură cu cereale Duo

 

 

Îți trebuie pentru blat:

200 g cereale tip Duo

1 foaie de napolitană

200 g ciocolată de menaj

Îți trebuie pentru creme:

500 ml frișcă lichidă

1 plic gelatină

200 g brânză dulce

100 g ciocolată de menaj

100 g ciocolată albă

Îți trebuie pentru decor:

150 g frișcă

3 linguri nuci sau migdale fin măcinate

cereale tip Duo

Pregătești blatul așa:
Topești ciocolata la bain-marie. Decupezi o bucată de foaie de napolitană cât tava (20x25cm). Pui în tavă napolitana și un strat uniform de cereale, pe care le acoperi cu ciocolată caldă.
Pregătești crema așa:
Hidratezi gelatina în 100 ml apă rece. În vase diferite, topești la bain-marie cele două tipuri de ciocolată. În fiecare vas adaugi 1/2 din gelatină și omogenizezi, apoi câte 100 g brânză dulce și frișcă lichidă. Răcești cremele 10 minute în frigider, apoi acoperi cu straturi fine blatul de cereale, alternând culorile. Decorezi prăjitura cu frișcă, nuci măcinate și cu cereale tip Duo. Consumi prăjitura după ce a stat la rece 3 ore.

Rețetă trimisă de Mihaela Neamțu, Satu Mare

Add Comment